WEB SITE

SEO-SEM

Post Page Advertisement [Top]


HTML Responsive Design

Το Html Responsive Design έχει ως στόχο οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε να φαίνονται σωστά σε οποιαδήποτε συσκευή με οποιεσδήποτε διαστάσεις της οθόνης. Οι χρήστες θα πρέπει να απολαμβάνουν την ίδια εμπειρία σε σχέση με την εμφάνιση των Web pages είτε χρησιμοποιούν ένα tablet, είτε Pc, κινητό τηλέφωνο κτλ.
Ακόμα και όταν αυξομειώνονται οι διαστάσεις του παραθύρου του Browser θα πρέπει ο χρήστης να βλέπει καθαρές εικόνες, καθαρό κείμενο όπως επίσης να έχει εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες της ιστοσελίδας.
Οι εικόνες θα πρέπει να έχουν κατάλληλη ανάλυση έτσι ώστε να εμφανίζονται σωστά σε όλα τα πλάτη της οθόνης. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιούμε να στέλνει o server στον Browser εικόνες με διαφορετική ανάλυση. Δηλαδή αν ο χρήστης χρησιμοποιεί mobile Browser δε χρειάζεται να εμπεριέχεται στη σελίδα μια εικόνα ανάλυσης 4096 Χ 3500 για παράδειγμα. Με την ίδια εικόνα σε πολύ χαμηλότερη ανάλυση θα έχει το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα ενώ ταυτόχρονα θα μειωθεί και ο χρόνος download σε ένα κινητό τηλέφωνο.
Επίσης οι γραμματοσειρές μπορούν να προσαρμόζονται στην τρέχουσα διάσταση του πλάτους της οθόνης του Browser.
Το Html Responsive Design έχει τεράστια σημασία και η παγκόσμια κοινότητα του internet έχει δώσει πολύ μεγάλη προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία!!!

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by PSOMIADIS WEB DEVELOPMENT-DIGITAL MARKETING