WEB SITE

SEO-SEM

Post Page Advertisement [Top]


Google My Business: πρόσθεσε την επιχείρησή σου 


Μπορείς να βοηθήσεις το SEO της μικρής σου επιχείρησης, δημιουργώντας ένα Listing στο Google My Business.
Το Google My Business, είναι ένας κατάλογος επιχειρήσεων που έχει δημιουργήσει η Google, για να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους συγκεντρωμένες πληροφορίες για μια τοπική επιχείρηση, καθώς και το στίγμα της στον χάρτη. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να βρει την απόσταση και να διαλέξει την  διαδρομή που θα τον οδηγήσει στην επιχείρηση.
Το  Google My Business,   είναι αυτό που θα βοηθήσει το Local SEO της επιχείρησής σου. Με λίγα λόγια ο χρήστης βρίσκει πιο εύκολα στα αποτελέσματα αναζήτησης την επιχείρηση σου όταν βρίσκεται σε κάποια κοντινή ακτίνα και θα μπορέσει να μάθει βασικές πληροφορίες όπως τα στοιχεία επικοινωνίας, αλλά και το αν εκείνη την ώρα η επιχείρησή σου είναι ανοικτή. Στα πρώτα αποτελέσματα το google, πάντα όταν γίνεται χρήση κινητού, θα εμφανίσει αποτελέσματα από τοπικές επιχειρήσεις επάνω στον χάρτη. Μπορεί εύκολα να είναι η δική σου επιχείρηση!
Σύμφωνα με το κέντρο έρευνας της Google, το https://www.thinkwithgoogle.com/, εάν κάποιος ψάχνει για κάτι με τη χρήση κινητού, είναι :
57% πιο πιθανό να επισκεφτεί την επιχείρηση σου.
40% πιθανό να κάνει κλήση τηλεφωνική για να μάθει περισσότερα για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρεις ή πώς θα βρει την επιχείρηση σου.
και 51% πιο πιθανό να προβεί σε άμεση αγορά!
Τέλος όταν είναι μέσα στην επιχείρηση σου, το 82% των χρηστών κινητού θα χρησιμοποιήσουν το κινητό τους για να τους βοηθήσει να καταλήξουν στη σωστή αγορά εκείνη την ώρα.
Όλα τα παραπάνω, αυτά που ονομάζει η google «micromoments», είναι οι στιγμές που η επιχείρησή σου θα πρέπει να βρίσκεται εκεί! Ένας μοναδικός τρόπος για να είσαι εκεί είναι η άρτια περιγραφή της επιχείρησής σου στο Google My Business.
https://www.google.gr/business/
Συμπληρώνεις τα βασικά στοιχεία :

Στοιχεία επιχείρησης
Προσοχή! Συμπληρώνεις τα πάντα με σωστή ορθογραφία, σαν να γράφεις επίσημο έγγραφο αλλά και δεν ξεχνάς να προσθέσεις τον ιστότοπο της επιχείρησής σου.

Επιλογή κατηγορίας
Η επιλογή κατηγορίας να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που εκπροσωπεύει το είδος της επιχείρησής σου.

Ώρες λειτουργίας
Προσθέτεις το ωράριο λειτουργίας της επιχείρησης. Έτσι θα δείχνει την πληροφορία ποιες ώρες είστε ανοικτοί!

Φωτογραφίες επιχείρησης
Τοποθέτησε επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, ίδιες με αυτές που έχεις στο site σου.
Προσοχή όμως μη καταλήξει να θεωρείται το περιεχόμενο της καταχώρησης, spam. Γι’αυτόν τον λόγο έχει δημιουργήσει η Google, guidelines για τον τρόπο που προσθέτεις μια επιχείρηση.
Προέτρεψε τους χρήστες να σε βαθμολογήσουν!
Το Google My Business, έχει δυνατότητα να καταγράφει reviews από τους χρήστες. Εάν οι κριτικές που δέχεται το site σου, είναι θετικές, είναι λόγος να σε προβάλλει και σε υψηλότερες θέσεις. Ενθάρρυνε τους ευχαριστημένους πελάτες σου, να βαθμολογήσουν και να γράψουν καλή κριτική για την επιχείρησή σου!
Τέλος όλη η κινητικότητα του listing της επιχείρησής σου, καταγράφεται σε ένα dashboard, που μπορείς να έχεις πρόσβαση και να ενημερώνεται για την επισκεψιμότητα του. Έτσι θα βλέπεις ακριβώς πόσοι χρήστες ενδιαφέρονται και ανάλογα να βελτιστοποιείς τα SEO σου!
Πίνακας ελέγχου επιχείρησης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία!!!

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by PSOMIADIS WEB DEVELOPMENT-DIGITAL MARKETING